SQL for Dummies

Обратно към Компютри и телекомуникации
Стара ценa:
20.00 лв. с ДДС
Ценa:
18.00 лв. с ДДС
Каталожен № 153224
ISBN:9789546562937
Автор: Алън Г. Тейлър
Издателство: AlexSoft
Година на издаване: 2015
Обем: 508 стр.
Размери: 16x23
Корици: меки
Представяне на SQL for Dummies
Разкрийте тайните на системите за управление на бази от данни с това забавно и полезно ръководство за SQL.В SQL се крие една тайна, и когато я разкриете, тогава ще можете много лесно да създавате релационни бази от данни и да получавате и записвате информация от тях. Тук ще научите как да структурирате една система за управление на бази от данни чрез SQL, как да реализирате дизайна, как да защитите данните си, как да ги достъпвате и работите с тях, как да поддържате вашата база от данни, и много други неща, използвайки най-новата версия на SQL.
Да се върнем към основите на данните - научете какво представлява една релационна бази от данни и какво трябва да направите, за да проектирате една добра база. Открийте тайните на SQL - обзор на основните неща за SQL и на практика ще разработите една база от данни. Записване и четене на данни - разберете как можете да добавяте, извличате, показвате, изтривате и променяте данните във вашата база от данни. Каква е вашата заявка? - научете как можете да разберете това, което ви трябва, използвайки различни заявки.
Защитете нещата си - защитете вашите данни от кражба, случайно или умишлено повреждане, и загуба, дължаща се на проблем с оборудването. Как да подобрим използването на SQL - използвайте Open DataBase Connectivity (ODBC), за да решите проблемите при комбинирането на SQL с други езици. XML ви е приятел - комуникирайте с други приложения, като използвате XML с SQL.
Премахване на грешките - разберете какво се опитва да ви каже SQL тогава, когато нещо се обърка.
Алън Г. Тейлър е известен в цялата страна лектор и пропагандатор в полето на разработването на бази от данни. Той е ветеран с 30-годишен опит в компютърната промишленост и автор на повече от 20 книги. Използвайки магията на Интернет, Алън преподава компютърна архитектура както в Portland State University, такa и в Шанхай.
Запитване за SQL for Dummies
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Компютри и телекомуникации