Outlook 2003 Вашият треньор

Обратно към Компютри и телекомуникации
Ценa:
Цена:18.95 лв. с ДДС
Каталожен № 375106
ISBN: 9549341119
Автор: превод Пенка Стоянова
Издателство: ЗеСТ Прес
Година на издаване: 2006
Обем: 383 стр.
Корици: меки
Представяне на Outlook 2003 Вашият треньор
МОЖЕТЕ ДА СТАНЕТЕ СУЛЕРГЕРОЙ НА OUTLOOK ВЪВ ВАШИЯ ОФИС
... като използвате този САМОУЧИТЕЛ, който ще подобри уменията както на начинаещите, така и на по-напредналите потребители. При това без да полагате маратонски усилия. “Outlook 2003 Вашият треньор” Ви предлага малки по размер и безболезнени тренировки, чрез които бързо ще влезете във форма. Ще овладеете необходимите ви знания, като сами определяте темпото. Можете да започнете от самото начало или да надградите наличните си знания - всичко зависи само от вас!
НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!
Чувам и забравям; виждам и си припомням; правя нещо и го разбирам. Това гласи една стара китайска поговорка. И е напълно вярна! Никой не се е превърнал в Yao Ming (а у нас в Атанас Голомеев) само чрез гледане на баскетбол по телевизията. За да тренирате вашите умения, към книгата сме добавили CD с примери, които да използвате по време на обучението си. Приложили сме формулата на успеха: последователно изложение на материала чрез инструкции и задачи; възможност за определяне на постигнатото ниво на знания и умения чрез тест след всяка глава; набор от упражнения за тренировка в домашни условия. Всеки урок завършва с „Кратък преговор, който позволява освен като учебник, книгата да се използва и като бърз справочник.
Запитване за Outlook 2003 Вашият треньор
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Компютри и телекомуникации