21.02.2018  Начало     Икономика и право - каталог     Икономика и право     Girl Code. Тайните на успеха, мъдростта и щастието...

Girl Code. Тайните на успеха, мъдростта и щастието...

Girl Code. Тайните на успеха, мъдростта и щастието...
Стара ценa: 10.00 лв.
Ценa за : 9.00 лв.
Статус: в промоция
Каталог книги:

Икономика и право

Кат. №: 5272208
На склад: [Да]
 
Представяне

Автор:Кара Алвил Лейба
Издател:AMG Publishing
Година на издаване: 2017
Брой на страници: 176
Корици: меки
ISBN: 9789549696837

Силните и успели жени не чакат вдъхновението да ги удари като гръм, а се превръщат във вдъхновение за самите себе си.
Всеки ден се сблъскваме с негативизма, завистта и съперничеството. Какво би станало обаче ако се освободим от страха и всички предразсъдъци, които не ни позволяват да се развиваме, и започнем да си помагаме? Запознайте се с невероятните истории на дамите, разгадали тайния код на женския успех, и открийте онова място в себе си, където всичко е възможно.
Припомнете си трудностите, които сте преодолели, и използвайте тези спомени, за да се убедите, че можете да направите и да бъдете всичко, което пожелаете.
Само с няколко дребни промени в на­чина на мислене можете да разбиете „кода на женския успех“ и да се превърнете в по-щастливи, удовлетво­рени и уверени жени с кариера. Няма нужда да криете инфор­мация, връзки или прозрения. Мъдростта ви е дадена, за да се споделя.
Girl Code няма да ви научи как да изградите компания за милиони. Няма да ви разкаже за системи и операционни процеси. Но ще ви научи как да вярвате в себе си, как да установите връзка с вътрешния глас, питащ „защо“, как да изкорените завистта и в крайна сметка да овладеете силата на общуването. Защото това е целта на живота и бизнеса.

Друга литература от Икономика и право 
Четвъртата индустриална революция

Четвъртата индустриална революция


14.95 лв. с ДДС
12.70 лв. с ДДС

Методът Virgin

Методът Virgin


18.00 лв. с ДДС
16.00 лв. с ДДС


Джеф Безос и векът на Амазон

Джеф Безос и векът на Амазон


18.00 лв. с ДДС
15.50 лв. с ДДС