Flay-мама. Как да успееш да свършиш всичко!

Обратно към Приложна психология
Стара ценa:
9.98 лв. с ДДС
Ценa:
8.98 лв. с ДДС
Каталожен № 314182
ISBN:9786191530694
Автор:Анастасия Шевченко
Издател: Паритет
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 154
Рзмер:20/13см
Корици: мека
Представяне на Flay-мама. Как да успееш да свършиш всичко!
Запознати ли сте с американската концепция FLY-lady за организиране на времето за домакинството? Макар че животът често коригира и най-правилните концепции. На съвременните млади майки времето вечно не им стига. Как да се справят? Тъкмо системата „Флай мама“ ще им помогне за това. Авторите на проекта предлагат наистина полезни съвети за всяка майка: интересни занимания с децата, рецензии за детски книжки, комикси и тайни как да се води домакинството, да се правят икономии. Каква е философията на FLY? Преди всичко планиране и подреждане на приоритетите: основните задачи, които трябва да се свършат в кухнята и в цялата къща. Кои са за всеки ден, кои за през седмицата или за месеца. Кога да подреждате и какво да изхвърляте, за да се освободите от ненужните вещи. Много важно правило е да разпределяте задачите между домочадието и да спестявате време за себе си – за развлечение и за чисто женски занимания. А защо не и за хобито си?
Запитване за Flay-мама. Как да успееш да свършиш всичко!
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Приложна психология