500 средиземноморски ястия, които непременно трябва да опитате

Обратно към Хоби и свободно време
Стара ценa:
19.90 лв. с ДДС
Ценa:
16.90 лв. с ДДС
Каталожен № 700921
Автор: Валентина Сфорца
Издател:Книгомания
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 288
Корици: твърди
ISBN: 9789548432368
Представяне на 500 средиземноморски ястия, които непременно трябва да опитате
Тази колекция от средиземноморски ястия съдържа 500 апетитни рецепти за всяко време през деня, за събирания с приятели и за специални случаи.
От простото цацики, през по-сложните тостади с хамон серано и скариди, та до свежите плодови десерти – всеки път ще откриете точно каквото ви трябва!
Уводната секция включва цялата подготовка и важните неща, които трябва да знаете за готвенето – оборудване, продукти и дори съвети какво да правим, когато нещо се обърка.
В рецептите има предложения с месо, зеленчуци или риба като емпанадас, пипераде и сицилианските пълнени ролца от риба меч.
Създайте традиционните мезета и хапки, хлябове и салати, като почерпите вдъхновение от разнообразните кулинарни области на Средиземноморието.
Запитване за 500 средиземноморски ястия, които непременно трябва да опитате
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хоби и свободно време