Подредби с Таро. Сакрална геометрия Подредби с Таро. Сакрална геометрия

Обратно към Езотерика
Стара ценa:
21.99 лв. с ДДС
Ценa:
18.99 лв. с ДДС
Каталожен № 314489
ISBN:9786191531745
Издателство: Паритет
Автор:Светлана Таурте
Година на издаване:2018 г
. Обем: 244 стр.
Корицa:мека
Представяне на Подредби с Таро. Сакрална геометрия Подредби с Таро. Сакрална геометрия
Книгата на опитната тароложка Светлана Таурте ще ви запознае с готови гадателски подредби. Можете веднага да започнете с практиката, ще ви е нужна само колода Таро! Подредбите, представени в тази книга, са класически и автор ски, подходящи за изясняване на обстоятелствата във всяка сфера, която ви интересува: лични отношения, здраве, финанси, духовни търсения, минали въплъщения, за определяне на оптималния изход от кон кретни ситуации и др. След теоретично описание на подредбата са представени няколко реални примера от консултантската авторска практика на тароложката.
Безспорното достойнство на тази книга се състои в това, че освен използване на готови подредби, ще се научите да съставяте свои собствени и по такъв начин вашата лична практика на работа с Таро ще премине на ново майсторско ниво. За удобство на практикуващите всички подредби са представени с обяснителни схеми и примери, в основата на които е заложена колодата на Райдър-Уейт.
Запитване за Подредби с Таро. Сакрална геометрия Подредби с Таро. Сакрална геометрия
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика