Хомеопатия за цялото семейство Хомеопатия за цялото семейство

Обратно към Хомеопатия
Стара ценa:
19.95 лв. с ДДС
Ценa:
17.95 лв. с ДДС
Каталожен № 527010
Автор:Д-р Робърт Улман и д-р Джудит Райхенберг–Улман
Издателство: Асеневци
ISBN: 9786197356427
Година на издаване: 2018
Страници:454
Корица: мека
Представяне на Хомеопатия за цялото семейство Хомеопатия за цялото семейство
Този наръчник, написан на разбираем език, ни запознава с логиката на хомеопатията и стъпка по стъпка ни води към успешното й прилагане в домашни условия.
Книгата е разделена на три части. Първата дава както теоретичен поглед към същността, механизма и полето на действие на хомеопатията, така и конкретни насоки за ползването на нейния инструментариум – хомеопатичните лекарства.
Обширната втора част предлага решение за близо 70 спешни и остри състояния, с които се сблъскваме в ежедневието. Тук ще получим още информация за характера на заболяванията, допълнителни съвети за помощ с природни средства и не на последно място – знак, кога да потърсим помощ от специалист. Тази глава е изключително ценна със съдържанието си и максимално улеснява избора на лекарство, което превръща изданието в истинска настолна книга за цялото семейство.
В допълнение на общия, практически дух на книгата, третата част описва характеристиките и приложението на 50 хомеопатични лекарства, които според авторите трябва да присъстват в домашната аптечка на всеки дом.
Хомеопатичен справочник, който би могъл да се ползва и от професионалисти, написан на езика на обикновените хора!
Запитване за Хомеопатия за цялото семейство Хомеопатия за цялото семейство
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хомеопатия