Японската революция в грижата за кожата

Обратно към Популярна медицина
Ценa:
Цена:15.00 лв. с ДДС
Каталожен № 302007
Автор: Михаил Боянов
Издателство: Клиника по ендокринология, УМБАЛ „Александровска Медицински Университет - София
Година на издаване: 2009
Обем: 191 стр.
Корици: меки
Представяне на Японската революция в грижата за кожата
Предговор
Уважаеми колеги и читатели,
В последните десетилетия е налице стремително развитие на познанията в областта на ендокринологията. Почти ежегодно се публикуват нови консенсусни становища или методични ръководства (гайдлайни) за поведение при различните ендокринни заболявания. Разшири се неимоверно гамата на възможните ендокринологични изследвания -хормонални, имунологични, образни и други. Част от информацията в по-старите ръководства по ендокринна диагностика е станала вече ненужна или неактуална. Това наложи създаването на настоящото ръководство.
Целта при написването му е да се изложат в опростен и разбираем вид съвременните и международно утвърдени изследвания и тестове в ендокринологичната клинична практика. Отчетени са особеностите и възможностите на ендокринологичните звена в условията на съвременната българска здравеопазна система. Ползван е и клиничният опит, натрупан в Клиниката по ендокринология и болести на обмяната на УМБАЛ «Александровска» - София.
Ръководството би следвало да бъде полезно на студентите-медици, общопрактикуващите лекари и специализиращите вътрешни болести или ендокринология при подбора или интерпретацията на специфичните за ендокринната патология измервания и динамични тестове.
София, ноември 2009
Авторът
Запитване за Японската революция в грижата за кожата
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина