Слънчеви колектори и системи

Обратно към Техника
Стара ценa:
12.00 лв. с ДДС
Ценa:
10.80 лв. с ДДС
Каталожен № 356070
Автор:Дечев, Дечко
Изд.Техника
Българска, второ преработено и допълнено издание
ISBN 954-03-0686-5
стр.140
Формат 60x90/16
Мека подвързия
Цена 12,00 лв.
Представяне на Слънчеви колектори и системи

В книгата са разгледани основните въпроси, свързани с използването на слънчевата енергия в бита. Главно внимание е отделено на системите за затопляне на вода, които са най-масово разпространени. Разгледани са също фотоволтаичните и въздушните елементи, като са описани всички съставни елементи и конструкции.
Подробно са разгледани различните видове слънчеви колектори за термосистемите, видовете топлинни акумулатори и схемите на свързване. Направена е оценка на предимствата и недостатъците на различните системи от гледна точка на потребителя. Обърнато е внимание на въпроса за ориентацията на колекторите при различните видове системи и натоварване.
С достъпността на изложението, книгата дава една цялостна представа за възможностите, които предоставя използването на слънчевата енергия, и може да бъде полезна на всеки интересуващ се от тази област на енергетиката. С много подробни графики, таблици, снимки и схеми книгата е полезна и за специалистите, работещи в същата област.
Запитване за Слънчеви колектори и системи
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.