21.02.2018  Начало     - каталог     Дерматология и Венерология     ПРИЛОЖНА ДЕРМАТОТЕРАПИЯ

ПРИЛОЖНА ДЕРМАТОТЕРАПИЯ

 ПРИЛОЖНА ДЕРМАТОТЕРАПИЯ
Ценa: Попитай
Статус: нов
Каталог книги:

Дерматология и Венерология

Кат. №: 310101
На склад: [Да]
 
Представяне

Автор: Асен Дурмишев,Любомир Дурмишев
Издателство: АИ "Марин Дринов"
Година на издаване: 2016
Обем: 496 стр.
ISBN 978-954-322-828-7
Корица: твърда

За едно десетилетие, както във всички области на знанието, така и в терапията на кожните болести, са настъпили осезаеми промени. Препоръките за лечение на някои заболявания са се променили значително. Някои лечебни препарати вече не могат да се открият в аптечната мрежа, но са се появили много нови медикаменти. В дерматологията навлиза нова група лечебни продукти, производни на антитела и протеини, участващи в патогенезата на псориазиса, автоимунните болести и туморите, наречени биологични средства. Част от тези препарати са достъпни и се прилагат в България и допълването им в разделите на съответните заболявания е една от важните промени в настоящото второ издание.
Днес дерматолозите разполагат с повече средства за лечение на хроничните болести на кожата, обособени като препарати, отпускани в аптеките без рецепта, и медицинска козметика, като част от тези препарати също са допълнени в съответните раздели.
Настоящият справочник, второ преработено и допълнено издание, може да бъде в помощ на специалистите и специализиращите дерматология и венерология лекари, на общопрактикуващите лекари, на медицинските специалисти, както и на студентите по медицина и дентална медицина в тяхната трудна и отговорна работа.

Друга литература от Дерматология и Венерология 
Псориазис

Псориазис


15.00 лв. с ДДС
13.00 лв. с ДДС