Кое прави фотографията велика

Обратно към Хоби и свободно време
Стара ценa:
18.00 лв. с ДДС
Ценa:
16.00 лв. с ДДС
Каталожен № 700080
Автор: Вал Уилямс
Издател: Книгомания
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 224
Корици: твърди
Тегло: 439 грама
Размери: 18x13
ISBN: 9789548432405
Представяне на Кое прави фотографията велика
Защо някои снимки ни въздействат толкова силно и завладяващо, а други - не? В книгата Кое прави фотографията велика са избрани и представени 80 изключителни фотографии - от първите черно-бели позитиви до днешните дигитални шедьоври; от толкова различни по стил и изпълнение фотографи като Алфред Щиглиц, Ернст Хаас, Нан Голдин, Ринеке Декстра, Мартин Пар. Авторката Вал Уилямс анализира методите и качествата, поради които дадена снимка се отличава от останалите - композиция, колоратура, текстура, вярност към обекта, разкривайки тъкмо онова, което я прави значима и велика. Проникновеният текст ни помага да осъзнаем въздействащата сила на ключовите фотографии от различни епохи и жанрове: портрет, пейзаж, фотожурналистика и документалистика.
Запитване за Кое прави фотографията велика
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хоби и свободно време