17.12.7693  Начало     - каталог     Физиотерапия и Рехабилитация     Кинезитерапия при ортопедични заболявания и травми на долния крайник

Кинезитерапия при ортопедични заболявания и травми на долния крайник

 Кинезитерапия при ортопедични заболявания и травми на долния крайник
Стара ценa: 36.00 лв.
Ценa за : 34.00 лв.
Статус: в промоция
Каталог книги:

Физиотерапия и Рехабилитация

Кат. №: 363194
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN:978957181885
Автор:Н.Попов, Е.Димитрова
Издател:НСА
Брой страници: 432
Корица: Мека

Книгата запълва една сериозна празнина в българската кинезитерапевтична литература. Тя е предназначена за кинезитерапевти, рехабилитатори и лекари-специалисти в областта на ортопедията, травматологията и физикалната медицина. На практика това е първата българска публикация, разглеждаща задълбочено и широкообхватно кинезитерапията при ортопедични заболявания и травми на горния крайник.
За написването й са използвани голям брой съвременни литературни източници. Обобщен и описан е значителен клиничен опит на авторите, свързан с реа-лизиране на най-новите и авангардни постижения на кинезитерапевтичната наука в условията на българската лечебна практика. Съдържанието дава както практически насоки за реализация на кинезитерапевтична програма, при най-често срещаните ортопедични заболявания и травми на горния крайник, така и теоретична обосновка на лечебното въздействие.
Информацията, която се получава при задълбочен прочит на книгата, дава възможност на специалистите кинезитерапевти и рехабилитатори да развият знанията и уменията си в тази област на съвременно международно равнище. По този начин книгата се явява предпоставка за израстването на българската кинезитерапевтична наука и практика в областта на ортопедията и травматологията и издигането й на съвременно ниво.

Друга литература от Физиотерапия и Рехабилитация Physiotherpist's pocketbook

Physiotherpist's pocketbook


65.00 лв. с ДДС