Излекувайте кожата си

Обратно към Популярна медицина
Стара ценa:
22.00 лв. с ДДС
Ценa:
18.70 лв. с ДДС
Каталожен № 5271090
ISBN: 9786197356786
Автор: Карън Фишър
Издателство: Асеневци
Година на издаване: 2019
Обем: 414стр.
Корици: меки
Представяне на Излекувайте кожата си
Диетологът Карън Фишър ни учи как само за 2 месеца да преобразим кожата си и да я направим гладка, еластична и сияйна. С помощта на система за хранене, основана на алкален режим, можете видимо да подобрите състоянието на кожата си. Когато приемате правилната за вашия организъм храна, настроението ви ще се повиши, а симптомите на състояния като екзема, акне, псориазис и розацея ще започнат да отшумяват. Режимът за здрава кожа, съставен от диетолога Карън Фишър, е доказано средство не само срещу различни състояния на кожата, но и проблеми с храносмилателната система, непоносимост към различни храни, главоболие, лош дъх, предменструален синдром и много други. В тази книга ще откриете още насоки при избор на козметика и лесни за изпълнение рецепти, подходящи и за лица с диабет тип 2 или хипогликемия. Следвайки двете фази на режима за здрава кожа, постепенно ще подобрите цялостното състояние на вашата кожа, забавяйки нейния процес на стареене.

За автора:............. Карън Фишър е диетолог, основател на клиника за лечение на екзема и създател на бранда за хранителни добавки Skin Friend. „Излекувайте кожата си” е носител на наградата на Australian Food Media за най-добро издание за здраве, хранене и диета.
Запитване за Излекувайте кожата си
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина
$altcatno

Чудото на меда

12.99 лв. 11.00 лв.