Загадките в местата на силата, или енергийните центрове на земята

Обратно към Езотерика
Стара ценa:
12.99 лв. с ДДС
Ценa:
11.69 лв. с ДДС
Каталожен № 314104
Автор: Етиен Касе; Жерар Беко
Издател:Паритет
Година на издаване: 2013
Брой на страници: 192
Корици: меки
ISBN: 9786191530205
Представяне на Загадките в местата на силата, или енергийните центрове на земята
Тази книга е написана не от Етиен Касе, чието име ви е известно от бестселърите му „Евангелие от Юда”, „Фалшифицираната история”, „Ключът на Соломон” и „Второто раждане на Атлантида”, които издателство „Паритет” издаде през 2012 година. Според официалната версия Касе е умрял при загадъчни обстоятелства. Неофициалната версия гласи, че е жив. Какво се е случило в действителност и къде се намира той сега? Ще научите, като прочетете тази книга, написана от верния му приятел и съмишленик Жерар Беко по материали, събрани по време на последното разследване на удивителния журналист и изследовател Етиен Касе.
Пред вас ще се разкрият загадките на най-мистичните места на планетата: Шамбала и паралелните светове, Антарктида и Бермудския триъгълник, Големите пирамиди и секретната база на масоните. Наричани още Места на Силата – свещени места, притежаващи чудодейна енергия. И преки доказателства за това, че империята на атлантите не е загинала.
Запитване за Загадките в местата на силата, или енергийните центрове на земята
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика