Върху честотния прием на храни,богати на ликопен и бета-каротен

Обратно към Диетолечение, хранене, спорт
Ценa:
Цена:12.00 с ДДС
Каталожен № 259141
ISBN:9786191890538
Автор: Виктория Атанасова
Издателство:Лакс Бук
Година на издаване: 2016
Обем: 82 стр.
Корици: меки
Представяне на Върху честотния прием на храни,богати на ликопен и бета-каротен
Резултати от проведени проучвания сред раними групи от населението Хранителните навици, въздействащи на здравето на хората през целия им живот, имат значително влияние при развитието на хроничните заболявания със социална значимост - сърдечно-съдови, мозъчно-съдови, ракови заболявания, диабет тип 2 и др. Възприемането на здравословен хранителен модел, включващ висок прием на плодове и зеленчуци, играе важна роля в превенцията на тези болести..
На този актуален здравен проблем е посветена настоящата монография, в която е анализирана ролята на честотния прием на храни, богати на биологичноактивни съставки, по-специално ликопен и бета-каротен, при различни групи от населението като елемент в хранителната превенция на хроничните незаразни болести.
.
Запитване за Върху честотния прием на храни,богати на ликопен и бета-каротен
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Диетолечение, хранене, спорт