19.02.2018  Начало     - каталог     Алтернативна Медицина     Антивирусен блок на съзнанието. Мантри против психовирусите

Антивирусен блок на съзнанието. Мантри против психовирусите

 Антивирусен блок на съзнанието. Мантри против психовирусите
Стара ценa: 12.99 лв.
Ценa за : 11.69 лв.
Статус: в промоция
Каталог книги:

Алтернативна Медицина

Кат. №: 314197
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN: 9786191530854
Автор: Сан Лайт
Издателство: Паритет
Година на издаване: 2015
Обем: 204 стр.
Корици: меки

Съзнанието, присъщо на висшето божествено творение – човека, го отличава от нисшите твари. Той възприема света осъзнато и осмислено. И колкото по-чисто е съзнанието му, толкова по-силен, по-свободен и по-щастлив се чувства. Човекът чертае планове, преследва мечтите си, осъзнава себе си като творец на живота си, като неразделна част от Вселената.
Често обаче съзнанието ни е подложено на атаките на патогенни вируси, които подкопават силите ни и помрачават мислите ни. Понякога вирусите причиняват масови поражения на разсъдъка. Към психическите безумства се отнасят религиозните войни, бунтовете, революциите, провокирани от омраза, мъст, вина, чувство за малоценност.
Какво да правим? Какви са антивирусите на съзнанието, къде да ги търсим и как да ги използваме? Ако прочетете новата книга на Сан Лайт, ще научите какви са начините за откриване на опасните вируси и средствата за борба с тях. Не позволявайте на вирусите да съсипят живота ви!

Друга литература от Алтернативна Медицина