17.01.2018  Начало     Облекло - каталог     Облекло     Шевни машини и съоръжения – учебник за професионалните гимназии по облекло

Шевни машини и съоръжения – учебник за професионалните гимназии по облекло

Шевни машини и съоръжения – учебник за професионалните гимназии по облекло
Ценa за : 14.00 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Облекло

Кат. №: 356056-1
На склад: [Да]
Доставка: куриер
Плащане: наложен платеж
 
Представяне

ISBN: 9540306477
Автор: Кирил Трифонов
Издателство: Техника
Година на издаване: 2004
Обем: 275 стр.

Разгледани са подробно функциите, устройството, действието, центровките и мазането на основните механизми на шевните машини. Описани са техологичните изисквания, фазите на бодообразуване, конструктивните особености и центровките на машините за двуконечен затворен бодов ред, зигзаг, верижни обшиващи и скрити бодови редове, както и за шевните полуавтомати. Изложени са основните въпроси от експлоатацията на шевните машини.
В учебника са разгледани също така машините и съоръженията, използвани в останалите технологични процеси на шевното производство – изготвяне на технологична документация, настилане, кроене, подлепване и гладене.
Отделено е необходимото внимание на автоматизацията, роботизацията и иновациите на всички машини и процеси в шевното производство.
Като примери са разгледани работещите в нашата промишленост машини.
Учебникът е предназначен за учениците от професионалните гимназии по облекло. Може да се ползва и от студенти, изучаващи “Машини и процеси в шевното производство”, за които допълнително за включени по-сложни въпроси, дадени в пепит. Той е ценно помагало и за специалистите, занимаващи се с ремонт и поддържане н шевни машини.

Друга литература от Облекло