Цветовете: Енциклопедия

Обратно към Хоби и свободно време
Стара ценa:
18.90 лв. с ДДС
Ценa:
17.00 лв. с ДДС
Каталожен № 700140
Автор: Анна Стармър
Издател: Книгомания
Година на издаване: 2010
Брой на страници: 256
Корици: твърди
Тегло: 646 грама
Размери: 20x17
ISBN: 9789549817515
Представяне на Цветовете: Енциклопедия
Най-ефикасният начин, да променим вида на една стая, е като сменим цветовете в нея. Но как да комбинираме цветове, които да си хармонират? Откъде да разберем кои цветове, съчетани с други, водят до омекотяване на гамата и при кои съчетания се получава засилване на основния тон? В тази книга, пълна с насоки и практични указания, ще откриете 200 цветни палитри с идеи за дизайн на домашен интериор.
• Ще научите как с помощта на цветовете се създава атмосфера, илюзия за пространство, дълбочина, топлина или осветеност.
• Всеки от разделите е посветен на една от основните цветови групи, разделена на нюанси - от най-наситените и ярки до най-бледите и пастелни.
• Ще откриете как се създават палитри, повлияни от природата, изкуството, пътешествията и дори от любимите ви предмети.
• Ще разберете как използването на цветовата база данни в съчетание с различни материали помага за постигане на свежо и оригинално дизайнерско решение за интериора на помещението.
Запитване за Цветовете: Енциклопедия
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хоби и свободно време