Хомеопатия и съвети в аптеката

Обратно към Хомеопатия
Стара ценa:
32.00 лв. с ДДС
Ценa:
27.20 лв. с ДДС
Каталожен № 758406
Автор: Мишел Боарон, Франсоа Ру
Издател: Изток-Запад
Година на издаване: 2011
Брой на страници: 88
Корици: твърди
Тегло: 665 грама
Размери: 24x17
ISBN: 9789543218677
Представяне на Хомеопатия и съвети в аптеката
Този труд е съзнателно синтезиран, за да може да отговаря на най-честите клинични ситуации. Всяка от тях е представена под формата на ситуационен формуляр и схема за вземане на решение. Нашата амбиция е това помагало да оказва ценна подкрепа на начинаещия и да се превърне в справочник за по-напредналите.
Това е един схематичен, ясен и ефикасен труд, необходим за ежедневната практика, независимо дали сме начинаещи или напреднали. Да е на разположение означава, че много случаи/пациенти ще могат да получат съвет за хомеопатично лечение още в аптеката. Така съветите ни ще бъдат още по-уместни, а фармацевтичният екип добре подготвен и на съвременно ниво.
Д-р Тиери БАРТЕЛМ, фармацевт, Председател на UTIP
Тази ясна, жизнена, рационална и добре аргументирана книга идва съвсем навреме, в един момент, когато управляващите карат хората да се самолекуват по един понякога напълно емпиричен начин. Можеха да го напишат единствено колеги фармацевти, неоспоримо компетентни в областта на хомеопатията.
Д-р Макс ТЕТО, лекар, фармацевт, Председател на Медицинското дружество по биотерапия
Оригиналното използване на Материя медика от хомеопатията представлява една част от лечебния арсенал, с който разполагат фармацевтите, за да посрещнат оплакванията, които да могат да лекуват в самото начало. За фармацевтите, които работят в аптека, тази книга е основен и практичен инструмент за въздействие в самото начало на болестта.
Д-р Жан ПАРО, фармацевт, Председател на Националния съюз на фармацевтите
Запитване за Хомеопатия и съвети в аптеката
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хомеопатия