Хомеопатия за деца и тийнейджъри

Обратно към Хомеопатия
Стара ценa:
19.90 лв. с ДДС
Ценa:
17.99 лв. с ДДС
Каталожен № 758456
Автор:Д-р Мариян Иванов; Д-р Зорка Угринова
Издател:Изток-Запад
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 400
Корици: меки
ISBN: 9786191521197
Представяне на Хомеопатия за деца и тийнейджъри
Книгата представлява обобщения клиничен опит на двама лекари /преподаватели по клинична хомеопатия/ с дългогодишна практика при лечението на деца и юноши. Разгледани са не само лечението на най-честите заболявания в тази възраст, но и тяхната профилактика. Посочени са лекарства за първа помощ при спешни състояния. Специално внимание е обърнато на психо-емоционалните и поведенчески проблеми в детската и тийнейджърската възраст. Важен принос е подробното разглеждане на основното понятие в хомеопатията чувствителен тип, включително чрез обрисуване на най-често срещаните детски типажи.
Книгата е както ценно ръководство за лекари и студенти по медицина, тка и полезен ориентир за родители, които са се доверили на хомеопатичният метод на лечение и го предпочитат за своите деца.
Запитване за Хомеопатия за деца и тийнейджъри
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хомеопатия