Хирургична анатомия

Обратно към Анатомия и Физиология
Ценa:
Цена:20.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363007
Автор: Кирил Ичев
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2000
Обем: 296 стр.
Представяне на Хирургична анатомия
Книга за анатомията на корема и таза, в която на основата на стандартно описание на областите и органите са систематизирани детайлизирани и адаптирани тези тесни особености и характеристики, които имат отношение към стоматологията, диагностиката и хирургичното лечение на заболяванията. Тяхното конкретно значение за практиката е илюстрирано с данни от клиниката и това акцентира клиничното им съдържание и значение. Книгата е предназначена предимно за коремнни хирурзи, но има и по широк адрес. Подробните данни за положението на органите и техните топографо-анатомични отношения ще дадат на специалистите ползващи отразените техники (ултразвук, Компютърна томография и др.) сигурни критерии за адекватна интерпретация на образите. В това ръководство лекарят намира най-съществените анатомични особенности на областите и органите, които имат непосредствено отношение към клиничната характееристика и течение на определени заболявания.
Запитване за Хирургична анатомия
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология