Физиотерапия в педиатрията

Обратно към Физиотерапия и Рехабилитация
Ценa:
Цена:46.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363269
Автор: Проф. Видьо Василев Желев, мд
Издателство: Авангард Прима
ISBN: 9786191600595
Година на издаване: 2012
Страници:430
Корица: мека
Представяне на Физиотерапия в педиатрията
Физиотерапия в педиатрията е предназначена за най-ценния потенциал и капитал за една държава, децата.
Грижите за децата са многостранни. Те са свързани с растежа, психомоторното развитие, физическото и духовно възпитание, профилактиката, лечението, социалните грижи и др. Всички те се формират с възрастта на детето. Голям дял за изграждането им се пада на физическото възпитание и физиотерапията. Разнообразието от средства на физиотерапията и съчетаването им с останалите специалности дават възможност за участие във всеки период на растеж и психомоторно развитие на детето (за профилактика и лечение). Участието на Физиотерапията в профилактично-лечебния процес е съобразено с възрастовите анатомо-физиологични особености, индивидуалните особености на детето, фазите (периодите) на развитието на болестните процеси, околната среда (външните дразнители) и др.
Не трябва до се забравя, че физиотерапията в педиатрията е лечебно-педагогиче-ски процес.
Учебникът е съобразен с програмите за подготовка на физиотерапевти в България. За написването му са ползвани достъпни литературни източници от чуждестранни и български автори, лекари, специалисти и физиотерапевти.
От автора
Запитване за Физиотерапия в педиатрията
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Физиотерапия и Рехабилитация