Фармакотерапия и проблеми на клиничната фармация - 2 част

Обратно към Фармакология
Ценa:
Цена:30.00 с ДДС
Каталожен № 363031
ISBN: 9789543341603
Автор:под ред.на Малгарита Караиванова
Издател:"Софттрейд"
Година на издаване: 2014
Брой на страници: 501
Рзмер:20,5/28,5см
Корици: мека
Представяне на Фармакотерапия и проблеми на клиничната фармация - 2 част
Изключителният напредък в модерната медицина през последните 20 години направи възможно лекарствената терапия да постига по-добри терапевтични резултати на основата на класическите и нови таргет-ориентирани лекарства. Националната здравна стратегия за лекарствена употреба е свързана с оптималния избор на ефикасни и безопасни медикаменти, които могат да постигнат максимален терапевтичен резултат и е съобразена с особеностите на патологичния процес на отделния пациент и неговото информирано съгласие за участие в терапевтичния процес. Употребата на лекарства е един комплексен и интердисциплинарен процес, в който лекарите, фармацевтите и медицинските сестри участват активно при провеждането и мониторинга на лекарствената терапия. Тази ефективна колаборация дава възможност за дизайн, оценка, контрол и навременна промяна на лечебната стратегия при необходимост. Често клиничният фармацевт способства за предоставяне на нова информация, свързана с избора на лекарства с по-висока ефикасност и добър профил на безопасност както и с данните от фармакоикономическия анализ.
Запитване за Фармакотерапия и проблеми на клиничната фармация - 2 част
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Фармакология