19.04.2018  Начало     Автомобили - каталог     Автомобили     Учебно помагало за кандидат шофьори

Учебно помагало за кандидат шофьори

Учебно помагало за кандидат шофьори
Ценa за : 10.99 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Автомобили

Кат. №: 354446
На склад: [Да]
 
Представяне

Автор: Чавдар Борисов
Издателство: Труд
Година на издаване: 2008
Обем: 272 стр.
Корици: меки

Учебникът дава възможност с лекота да научите правилата за движението по пътищата и да проверите вашите теоретични познания, придобити при самостоятелната подготовка или в специалния курс. В материала са дадени и най-необходимите познания по устройство и обслужване на автомобила, които всеки съвременен човек като собственик или шофьор на автомобил трябва да притежава. Накрая е дадена възможност да прочетете и научите подредени по тематика всички въпроси (тестове), от които са съставени листовките за провеждане на теоретичния изпит. Научавайки ги добре, ще бъдете готови и без проблем ще вземете изпита, но само това не е достатъчно, за да станете добър водач на моторно превозно средство. Необходимо е тези знания да съчетаете с лекциите и практическите упражнения, залегнали в програмата на учебните клубове. Четете внимателно учебника и внимавайте в разясненията на инструкторите, защото вие се подготвяте да упражнявате една от най-опасните човешки дейности - управление на автомобил.
Учебното помагало съдържа всички изпитни въпроси за провеждане на изпитите на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категориите „М, „А, „В, „Ткт, „Ттб, „Ттм, подкатегориите „А1, „В1 и проверовъчните изпити, влезли в сила през месец септември 2007 г. Изпитните въпроси са утвърдени от изп. директор на ИА „Автомобилна администрация след обсъждането им с представители на: Асоциация за квалификация на автомобилистите в България, Асоциация за обучение в транспорта, СБА, представител на в. „ТРУД, СПАМП и ИА „Автомобилна администрация.
Учебното помагало отговаря на държавните образователни изисквани учебниците и учебните помагала и е одобрено от Министерството на образованието и науката.

Друга литература от Автомобили