Учебно помагало за кандидат шофьори

Обратно към Автомобили
Ценa:
Цена:10.99 лв. с ДДС
Каталожен № 354446
Автор: Чавдар Борисов
Издателство: Труд
Година на издаване: 2008
Обем: 272 стр.
Корици: меки
Представяне на Учебно помагало за кандидат шофьори
Учебникът дава възможност с лекота да научите правилата за движението по пътищата и да проверите вашите теоретични познания, придобити при самостоятелната подготовка или в специалния курс. В материала са дадени и най-необходимите познания по устройство и обслужване на автомобила, които всеки съвременен човек като собственик или шофьор на автомобил трябва да притежава. Накрая е дадена възможност да прочетете и научите подредени по тематика всички въпроси (тестове), от които са съставени листовките за провеждане на теоретичния изпит. Научавайки ги добре, ще бъдете готови и без проблем ще вземете изпита, но само това не е достатъчно, за да станете добър водач на моторно превозно средство. Необходимо е тези знания да съчетаете с лекциите и практическите упражнения, залегнали в програмата на учебните клубове. Четете внимателно учебника и внимавайте в разясненията на инструкторите, защото вие се подготвяте да упражнявате една от най-опасните човешки дейности - управление на автомобил.
Учебното помагало съдържа всички изпитни въпроси за провеждане на изпитите на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на МПС от категориите „М, „А, „В, „Ткт, „Ттб, „Ттм, подкатегориите „А1, „В1 и проверовъчните изпити, влезли в сила през месец септември 2007 г. Изпитните въпроси са утвърдени от изп. директор на ИА „Автомобилна администрация след обсъждането им с представители на: Асоциация за квалификация на автомобилистите в България, Асоциация за обучение в транспорта, СБА, представител на в. „ТРУД, СПАМП и ИА „Автомобилна администрация.
Учебното помагало отговаря на държавните образователни изисквани учебниците и учебните помагала и е одобрено от Министерството на образованието и науката.
Запитване за Учебно помагало за кандидат шофьори
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Автомобили