Уговорено. Тайните сделки, които променят нашия свят

Обратно към Други
  • няма снимка

Ценa:
Цена:18.90 лв. с ДДС
Каталожен № 70001037
ISBN: 9786191951697
Автор: Жак Перети
Издателство: Книгомания
Година на издаване: 2018
Обем: 448 стр.
Корици: меки
Представяне на Уговорено. Тайните сделки, които променят нашия свят
Възможно ли е да не разбираме какво се случва в света? Реално ли е животът ни да се определя не от политици или случайни събития, а от тайни сделки между хора, за които дори не сме чували?
Тази книга разказва историята на тайните сделки, които променят света и внасят революционни промени във всичко, което правим: в парите, с които плащаме, покупките, които правим, храната, която ядем, дори лекарствата, които вземаме, за да се чувстваме добре. Те никога не се появяват в новините – те се уговарят в заседателните зали на небостъргачите, на голф игрищата, в луксозните автомобили. Всяка сделка е запечатана с ръкостискане, което променя света. Това е историята на тези ръкостискания.
В „Уговорено: тайните сделки, които променят нашия свят“ Жак Перети разказва непознатата история на секретните споразумения, които трансформират живота ни.

---------------------
След като завършва Лондонското училище по икономика, Жак Перети се заема с разследваща журналистика. Автор е на редица отличавани с награди документални телевизионни сериали, сред тях: „Хората, които ни направиха дебели“, „Супербогатите и ние“ и „Остров за трилион паунда“.
Запитване за Уговорено. Тайните сделки, които променят нашия свят
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Други