Топографска анатомия

Обратно към Анатомия и Физиология
Ценa:
Цена:12.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363003.1
Автор:Под редакцията на Вл. Овчаров
Издателство: АРСО
ISBN: 9789549301922
Година на издаване: 2013
Страници:173
Корица: мека
Представяне на Топографска анатомия
ПРЕДГОВОР
Във второто издание на Учебника по топографска анатомия са направени редица корекции, уточнения и подобрения. Коре-гирани са и някои печатни грешки допуснати в първото изда¬ние. Този учебник е предназначен за подготовката на студен¬тите по медицина и дентална медицина, за изпита по анато¬мия и хистология в Медицинските университети в България. Изграждането на познания за топографското съотношение на структурите на човешкото тяло може да се осъществи въз основа на познанията по системната анатомия. Този учебник може да бъде използван и от специализанти по редица меди¬цински и денталномедицински специалности. В него са опи¬сани редица клинични симптоми, синдроми и заболявания, които трябва да бъдат усвоени от обучаващите се. Познани¬ята по топографската анатомия са необходима основа за изу¬чаването на клиничните дисциплини - както с хирургична насоченост, така и при разчитане на структурите в образната диагностика. В учебника са отразени областите на човешко¬то тяло, според най-новата анатомична номенклатура. Авторите ще бъдат благодарни за съвети и препоръки за по¬добряване качеството на учебника при следващи издания.
От авторите
Запитване за Топографска анатомия
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология