Тестове по токсикология за студенти по фармация

Обратно към Токсикология
Ценa:
Цена:8.00 лв. с ДДС
Каталожен № 259149
ISBN:9786191891306
Издателство:Лакс Бук
Автор:под ред.на Янко Илиев
Корицa: мека
Година на издаване:2019г.
Обем:85 стр.
Представяне на Тестове по токсикология за студенти по фармация
ВТОРО ПРЕРАБОТЕНО И ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ
В настоящето учебно помагало са включени за проверка почти всички необходими знания, преподавани в курса по токсикология за фармацевти. Освен конкретни чисто фармакологични познания се проверява и по-широк обем общо токсикологична информация с практическа значимост и определена антропоцентричност, адаптираща фармацевта към диагностично-лечебния процес на медиците и разширяваща кръгозора му с оглед правилна оценка на болестните процеси и готовност за доставка на лекарствени продукти от съществена значимост за лечението - напр. антидота. Някои познания от екологичен и битов токсикологичен характер, заложени за проверка в настоящето помагало, адаптират добре практикуващия аптекар към променящия се свят на ксенобиотиците-отрови.
Запитване за Тестове по токсикология за студенти по фармация
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Токсикология