ТЕРМОДИНАМИЧНИ И ТОПЛОФИЗИЧНИ СВОЙСТВА НА ВЕЩЕСТВА (СПРАВОЧНИК)

Обратно към Други
Стара ценa:
20.00 лв. с ДДС
Ценa:
15.00 лв. с ДДС
Каталожен № 356061
ISBN: 9540303656
Автор: Проф. Д.т.н. инж. Георги Кименов
Издателство: Техника
Година на издаване: 1995
Обем: 272 стр.
Корици: меки
Представяне на ТЕРМОДИНАМИЧНИ И ТОПЛОФИЗИЧНИ СВОЙСТВА НА ВЕЩЕСТВА (СПРАВОЧНИК)
Справочникът съдържа таблици и диаграми за термодинамичните свойства и топло-физичните характеристики на голям брой вещества, като вода (лед, течност и пара), хладилни агенти, неорганични и органични вещества, сух и влажен въздух, бинерни водни разтвори, горива и димни газове, които намират приложение при множество процеси в топлотехниката, хладилната техника, химическата и хранителната промишленост.
За голям брой неорганични и органични вещества са представени и корелационни уравнения за топлофизичните им характеристики.
Справочникът е предназначен за конструктори, проектанти, инженери и техници от промишлени фирми, студенти във висши технически учебни заведения и ученици в техникуми и СПТУ.
Запитване за ТЕРМОДИНАМИЧНИ И ТОПЛОФИЗИЧНИ СВОЙСТВА НА ВЕЩЕСТВА (СПРАВОЧНИК)
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Други