Терапия на кожните и половопредавани болести

Обратно към Дерматология и Венерология
Стара ценa:
54.00 лв. с ДДС
Ценa:
50.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363022
ISBN: 9548967448
Автор: Никола Златков, Е. Петранов
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2000
Обем: 650 стр.
Представяне на Терапия на кожните и половопредавани болести
Бурното развитие на фармацевтичната промишленост през последните години и създаването на много нови терапевтични методи и средства, наложи издаването на настоящия справочник по дерматологична терапия. В неговото създаване участват не само водещите дерматолози в България, но и много специалисти от други области на медицината, както и фармаколози занимаващи се профилирано с локално и общо приложени лекарствени препарати. В него са отразени най-често използваните методи и средства при лечението на кожните и сексуално предавани болести.
Книгата е разделена на 3 основни части: 1) специална част, в която болестите са подредени в прегледна съвременна класификация и подробно са дадени схемите за лечение и профилактика 2) обща част - където са отразени лекарствените средства (за локално и общо приложение) и методи за лечение 3) азбучен указател на най-често употребяваните медикаменти в областа на дерматологията и венерологията, подредени по генерично и фирмено наименование с техния код и производител.
Запитване за Терапия на кожните и половопредавани болести
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Дерматология и Венерология