19.02.2018  Начало     Други - каталог     Други     Тайните на фотографията: Семейните снимки

Тайните на фотографията: Семейните снимки

Тайните на фотографията: Семейните снимки
Ценa за : 25.90 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Други

Кат. №: 3081274
На склад: [Да]
Доставка: куриер
Плащане: наложен платеж
 
Представяне

ISBN: 9789542703419
Автор: Дж. Сартори, Дж. Хийли
Издателство: Егмонт
Година на издаване: 2008
Обем: 191 стр.
Корици: меки

Фотожурналистът Джоуел Сартори е един от водещите фотографи на списание „Нешънъл Джеографик. Сред неговите обекти са сивите вълци и мечките гризли, Националният парк „Мадиди в Боливия и дивите простори на Пантанал в Бразилия. Но най-големият и най-ценен архив на Сартори е огромната колекция от снимки, които е правил на своето семейство през последните 20 години. На страниците на тази книга той показва някои от най-добрите си кадри и споделя как ги е направил. С помощта на фотографа и писател Джон Хийли, разбулва пред вас основите на фотографията и показва как е прилагал водещите принципи във всеки от кадрите в тази книга.
Други засегнати теми са как да изберете фотоапарат, как да създадете удобен архив и как да получите най-добри печатни копия и да създавате проекти за вас и вашите близки.
Никога не е издавана подобна книга със съвети - пълна с висококачествени снимки и подробна информация, която всеки може да овладее. „Семейните снимки е уникално по своята полезност и незаменимо ръководство за семейства и приятели.

Друга литература от Други Исторически атлас

Исторически атлас


55.00 лв. с ДДС
49.50 лв. с ДДС