Тайните на фотографията: Семейните снимки

Обратно към Други
Ценa:
Цена:25.90 лв. с ДДС
Каталожен № 3081274
ISBN: 9789542703419
Автор: Дж. Сартори, Дж. Хийли
Издателство: Егмонт
Година на издаване: 2008
Обем: 191 стр.
Корици: меки
Представяне на Тайните на фотографията: Семейните снимки
Фотожурналистът Джоуел Сартори е един от водещите фотографи на списание „Нешънъл Джеографик. Сред неговите обекти са сивите вълци и мечките гризли, Националният парк „Мадиди в Боливия и дивите простори на Пантанал в Бразилия. Но най-големият и най-ценен архив на Сартори е огромната колекция от снимки, които е правил на своето семейство през последните 20 години. На страниците на тази книга той показва някои от най-добрите си кадри и споделя как ги е направил. С помощта на фотографа и писател Джон Хийли, разбулва пред вас основите на фотографията и показва как е прилагал водещите принципи във всеки от кадрите в тази книга.
Други засегнати теми са как да изберете фотоапарат, как да създадете удобен архив и как да получите най-добри печатни копия и да създавате проекти за вас и вашите близки.
Никога не е издавана подобна книга със съвети - пълна с висококачествени снимки и подробна информация, която всеки може да овладее. „Семейните снимки е уникално по своята полезност и незаменимо ръководство за семейства и приятели.
Запитване за Тайните на фотографията: Семейните снимки
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Други