Су-джок - изцеляващ самомасаж. Основни методи

Обратно към Физиотерапия и Рехабилитация
Стара ценa:
8.99 лв. с ДДС
Ценa:
8.00 лв. с ДДС
Каталожен № 314156
Издател: Паритет
Година на издаване: 2014
Брой на страници: 152
Корици: меки
ISBN: 9786191530397
Представяне на Су-джок - изцеляващ самомасаж. Основни методи
Су-джок /от корейски: су - длан, джок - ходило/ терапията е стройна система за диагностика и лечение и е свързана с биологично активните точки на дланите и ходилата. Основана на традициите на китайската акупунктура, методиката су-джок стана известна на Запад едва през 1986 година, но веднага показа и продължава неизменно да показва високата си ефективност.
Книгата разказва в най-достъпна форма как болният може сам, без скъпо струващо лечение и лекарства да се справи с много здравословни проблеми, застрашаващи неговия организъм.
Методите на су-джок са достъпни и не изискват специални и задълбочени знания. Главното е да не се страхувате да използвате нещо ново, непознато. Като знаете основните принципи, проявявайте инициатива, изпробвайте различни съчетания на описаниет методи. Защото всеки човешки организъм притежава специфични особености и изисква индивидуален подход.
Запитване за Су-джок - изцеляващ самомасаж. Основни методи
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Физиотерапия и Рехабилитация