19.01.2018  Начало     Строителство - каталог     Строителство     Стоманобетонни конструкции. Част 1 Общ курс

Стоманобетонни конструкции. Част 1 Общ курс

Стоманобетонни конструкции. Част 1 Общ курс
Ценa за : 19.00 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Строителство

Кат. №: 356147
На склад: [Да]
Доставка: куриер
Плащане: наложен платеж
 
Представяне

ISBN: 9540305152
Автор: Спас Памукчиев
Издателство: Техника
Година на издаване: 1998
Обем: 318 стр.
Корици: меки

Учебникът съдържа две части. В първата част са изложени основните въпроси по проектирането, изчисляването и конструирането на стоманобетонни конструкции на промишлени, обществени и жилищни сгради. Разгледани са конструктивните решения за едноетажни и многоетажни скелетни, безскелетни, едропанелни и смесени конструкции на сгради. Застъпени са въпросите на противоземетръсното строителство, дефектите, авариите, усилването и възстановяването на стоманобетонните конструкции.
Във втората част са разгледани принципите и особеностите по проектирането, изчисляването и конструирането на: тънкостенни пространствени конструкции; резервоари и водни кули; силози и бункери; радиотелевизионни кули и високи комини.
Материалът в отделните глави е систематизиран съгласно новите учебни програми по предметите стоманобетонни конструкции и специални стоманобетонни конструкции за специалността промишлено и гражданско строителство.
Учебникът е предназначен за студентите от Университета по архитектура, строителство и геодезия, но може да се ползува и от инженерите, конструкторите и изпълнителите от практиката.

Друга литература от Строителство 

няма снимка

Ръководство по стоманобетон


22.00 лв. с ДДС
17.00 лв. с ДДСМалки къщи

Малки къщи


19.90 лв. с ДДС