Сервиране

Обратно към Други
Ценa:
Цена:23.80 лв. с ДДС
Каталожен № 660045
ISBN: 9548496585
Автор: Гутмайер, Щиклер, Зиигел, Ленгер
Издателство: Дионис
Година на издаване: 2003
Обем: 239 стр.
Корици: меки
Представяне на Сервиране
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
До вас, българските ученици и курсисти достига в резултат на сътрудничеството между издателство „Траунер - Линц, Австрия и издателство „Дионис - София.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи за въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на ресторанта.
Чрез него вие ще навлезете в европейската терминология на професията, ще се подготвите за работа както в нашата страна така и в страните от ЕС, ще доби¬ете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Запитване за Сервиране
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Други