Сградостроителство 2. Учебник за професионални гимназии

Обратно към Строителство
Ценa:
Цена:14.00 лв. с ДДС
Каталожен № 356045-1
ISBN: 9540304563
Автор: Д. Коев, Т. Ничев
Издателство: Техника
Година на издаване: 2004
Обем: 109 стр.
Представяне на Сградостроителство 2. Учебник за професионални гимназии
Втората част на учебника обхваща главно довършителните работи и архитектурното строителство – от покриването до окончателното завършване на сградата.
Подробно е разработен въпросът за оразмеряването и построяването на стълбата и стълбищното помещение в сградата и са показани примери на различни видове стълби. Изложени са въпросите, свързани с проектирането, направата и монтажа на вратите и прозорците, и са дадени обяснения и чертежи на отделните видове врати и прозорци съгласно с одобрените стандарти и отраслови технически норми. Разгледани са мазилките, фугировките и облицовките на сградите, както и всички видове подови настилки. Накрая са застъпени последните довършителни работи – остъкляване, железарски и бояджийски работи.
Запитване за Сградостроителство 2. Учебник за професионални гимназии
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Строителство