Ръководство по хирургия с атлас Том XXIII Еднодневна хирургия

Обратно към Хирургия
Стара ценa:
26.00 лв. с ДДС
Ценa:
23.40 лв. с ДДС
Каталожен № 310289
АИПроф.Марин Дринов
Автор:Дамян Дамянов
Изд.2013 год.
Страници:182
Твърда корица
ISBN 978-954-322-621-4
Представяне на Ръководство по хирургия с атлас Том XXIII Еднодневна хирургия
Този том е посветен на еднодневната хирургия – специфична форма за изпълнение на хирургични намеси в рамките на един ден или на светлата част на деня. Дадени са дефинициите за процедурите и концепцията за еднодневната хирургия. Описани са нормативните уредби у нас на базата на исторически и международен опит. Авторите представят спецификата в структурата и организацията на отделение по еднодневна хирургия, на оборудването, на подбора и обучението на персонала, на организацията на работа по хоспитализация и дехоспитализация на пациентите. Спе-циално внимание е обърнато на анестезията, следоперативните грижи и контрола на качеството при изпълнението на еднодневни процедури. В раздела Специална хирургияса посочени някои особености на еднодневната хирургия при различните хирургични специалности.
Запитване за Ръководство по хирургия с атлас Том XXIII Еднодневна хирургия
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хирургия