Рехабилитация и ерготерапия при деца със специални образователни потребности

Обратно към Физиотерапия и Рехабилитация
Ценa:
Цена:12.00 с ДДС
Каталожен № 322566
Автори:Емил Маринов
Стр.135
Мека корица
Университетко издателство "Кл.Охридски"
2013 год.
ISBN 9789540734942
Представяне на Рехабилитация и ерготерапия при деца със специални образователни потребности
Проблемът за рехабилитацията и ерготерапията на децата със специални образователни потребности е един от актуалните не само за възстановителната медицина, но и за специална педагогика. Това е свързано с постоянно увеличаващия се брой на децата, обект на специалната педагогика.
В настоящото учебно помагало са представени съвременните достижения на рехабилитационната медицина в областта на рехабилитацията както на традиционните заболявания, обект на специалната педагогика - умствена недостатъчност, детска церебрална парализа, аутизъм, зрителни и слухови нарушения, така също и на по-новите - дислекция, синдром на дефицит на вниманието, апраксия.
При всички деца със специални педагогически потребности са налице двигателни нарушения, някои от които се проявяват ярко, а други - съвсем дискретно.
Запитване за Рехабилитация и ерготерапия при деца със специални образователни потребности
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Физиотерапия и Рехабилитация