Ректо-перинеални /аноректални/абсцеси и и фистули

Обратно към Хирургия
Стара ценa:
17.00 лв. с ДДС
Ценa:
15.00 лв. с ДДС
Каталожен № 3632071
ISBN: 978-954-9301-30-5
Автор: Цанко Цанков
Издател: Арсо
Издадена: 2007
Брой страници 166
Корица: Мека
Представяне на Ректо-перинеални /аноректални/абсцеси и и фистули
Независимо от големите постижения на съвременната хирур¬гия ректо-перинеалните абсцеси и фистули продължават да бъдат труден проблем в диагностиката и дифинитивното им лечение. Ректо-перинеалните абсцеси и фистули са чести възпалител¬ни заболявания в аноректалната област и са ежедневна патоло¬гия в хирургичната амбулатория и хирургичните клиники. Поради това е необходимо добро познаване на етиопатогене- зата, механизма за възникване на заболяването, етапите в разви¬тието му. Това би допринесло за правилен подход в лечението на РПА и РПФ и избягване на честите рецидиви и усложнения. Познанията за възможностите на съвременните диагностич¬ни методи биха помогнали в значителна степен за правилния избор на лечение. При избора на оперативен метод е добре да се подхожда индивидуално при всеки болен в зависимост от лока¬лизацията и характера на абсцеса и фистулата, и от степента на развитие на възпалителния процес. Би било добре, ако настоящата монография е от полза за раз¬ширяване на познанията за това заболяване и допринесе за по- резултатно лечение на ректо-перинеалните абсцеси и фистули.
Запитване за Ректо-перинеални /аноректални/абсцеси и и фистули
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хирургия