Рационална антибактериална,антивирусна и антимикотична терапия в педиатрията

Обратно към Педиатрия
Ценa:
Цена:24.00 лв. с ДДС
Каталожен № 259145
ISBN: 978-619-189-065-1
Автор: под ред.на проф.Т.Шмилев
Издателство: Лакс бук
Година на издаване: 2017
Обем: 279 стр.
Корици: меки
Представяне на Рационална антибактериална,антивирусна и антимикотична терапия в педиатрията
На вниманието на всички интересуващи се от тези въпроси предоставяме материалите от проведеното в гр. Хисаря „Училище“ за младите лекари - специализанти по педиатричните сиециалости на тема „Аитибактериалната и антивирусната терапия в педиатрията през погледа на медицината на доказателствата“. Оформени като клинична монография, се надяваме те да служат като едно полезно ръководтсво в ежедневната работа на лекаря. Книгата е предназначена не само за педиатри, но може да бъде ползвана от ОПЛ, колегите работещи в системата на спешната помощ, студенти по медицина. В този смисъл се надяваме тя да запълни една празнина в педиатричната литература, тъй като подобно ръководство, въпреки непрекъснатото коментиране на антибиотичната терапия на всички наши научни и практически форуми, отдавна не е било издавано.
Запитване за Рационална антибактериална,антивирусна и антимикотична терапия в педиатрията
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Педиатрия