21.02.2018  Начало     - каталог     Дерматология и Венерология     Псориазис: Лечение чрез природни продукти, нови лекарства и научен опит

Псориазис: Лечение чрез природни продукти, нови лекарства и научен опит

Псориазис: Лечение чрез природни продукти, нови лекарства и научен опит
Ценa за : 14.90 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Дерматология и Венерология

Кат. №: 521770
На склад: [Да]
 
Представяне

Автор: Проф.д-р Надка Бояджиева; дмн Маг.ф-т Владимир Найденов
Издател:Атеа Букс
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 264
Корици: меки
ISBN: 9789548999441

Книгата представя съвременни и нови факти за етиология, патогенеза, клиника, профилактика и лечение на псориазис. Тя е предназначена за широк кръг от читатели, от специалисти в медицината до студенти, от пациенти до всеки гражданин. Новото са възможностите както за ранна профилактика съобщени в книгата, така и оптимистичните резултати от съвременно лечение на псориазис. Книгата фокусира върху нови продукти, разработени, създадени, патентирани и внедрени от ковлектив с ръководител магистър фармацевт Владимир Найдено, които са ефективни в комплексната терапия на псориазис. За първи път се съобщават научни факти за ефективност и характеристики на редица от лечебните продукти.
Най-нови данни за съвременни фармакотерапевтични средства се представят на достъпен език за читателя. Осветлена е ролята на имунната система и възможностите с природни продукти да повлияем в лечението на псориазис. Реално настоящата книга прави мост между най-съвременните научни факти за заболяването и утвърдените с практиката опит и лечебни средства.

Друга литература от Дерматология и Венерология 
Псориазис

Псориазис


15.00 лв. с ДДС
13.00 лв. с ДДС