Психологическа защита. Пълен курс в три урока

Обратно към Приложна психология
Стара ценa:
9.98 лв. с ДДС
Ценa:
9.00 лв. с ДДС
Каталожен № 314102
Автор: Емили Крайтън
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК Паритет
Мека подвързия
Издадена: 2013 год.
ISBN: 9786191530229
Представяне на Психологическа защита. Пълен курс в три урока
Хората непрекъснато си взаимодействат психически независимо дали го осъзнават. Но това въздействие не винаги е добро. Психологическите атаки могат да ви изплашат и демобилизират. Главната им цел е да ви лишат от почва под краката, да нарушат спокойствието на личния ви свят. Тогава манипулаторът може лесно да прави с вас онова, което му е изгодно. Тези атаки биват директни и завоалирани. Често пъти се правят толкова изкусно, че дори не ги забелязвате. Но могат да ви причинят сериозни вреди.
За да бъдете защитени от подобни въздействия, тази книга ви предлага курс по психологическа защита. Вие ще се научите да усещате манипулациите и да не им се поддавате, да различавате смеха от присмеха, искрения интерес от лъжливото заиграване. Ще намерите в нея съвети, упражнения и примери, които още ви помогнат да издържате психически в различни напрегнати ситуации.
Запитване за Психологическа защита. Пълен курс в три урока
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Приложна психология