20.04.2018  Начало     Медицина - каталог     Медицина     Предупредителните сигнали на човешкото тяло

Предупредителните сигнали на човешкото тяло

Предупредителните сигнали на човешкото тяло
Стара ценa: 14.40 лв.
Ценa за : 10.80 лв.
Статус: в промоция
Каталог книги:

Медицина

Кат. №: 300076
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN: 9544201299
Автор: Н. Шулман, Дж. Бърж, Дж. Ан
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2006
Обем: 255 стр.
Корици: меки

Медицински съвети, които могат да спасят живота ви Повечето хора не знаят кога да отидат на лекар. Не знаят кога силните или леките болки, твърдите или меките подутини са животозастрашаващи. Кога е от решаващо значение да бъдат прегледани от лекар в рамките на следващите дни, часове или дори минути. Независимо дали сте здрав или болен, има важни медицински факти, които трябва да знаете и които могат да спасят живота ви.
Лекарите се опечаляват и огорчават, когато пациент умре, защото не е потърсил медицинска помощ навреме. Тази книга е написана като кратко ръководство, което да се ползва, когато вие или вашите близки имате отскоро появила се болка, новопоставена диагноза или видимо телесно изменение. Целта на тази книга е да спаси живот, като накара читателя в опасност да потърси лекарска помощ.
Независимо дали е кръв в урината, схванат врат с главоболие или висока температура, различни по големина зеници или червени петънца по ноктите на ръцете ви, вие трябва да се запознаете с определени факти за тези състояния колкото е възможно по-скоро. Книгата е съставена така, че да подчертава спешните предупредителни признаци и да осигури важни медицински съвети. Тя е сбита и лесна за четене, с няколко абзаца за всеки определен момент.
Редовното обръщане към тази книга може да спаси вашия живот. Дръжте я на достъпно място във вашия дом и си създайте навик да прелиствате нейните страници винаги когато нещо необичайно се случи с вашето тяло. Обръщайте се също към нея, когато приятел или близък се оплаква от заболяване. Тази книга е написана така, че да ви даде ясна, сбита формулировка за потенциално животозастрашаващи признаци или симптоми. Те са изброени в Таблицата на предупредителните сигнали, от главата до пръстите на краката, така че вие да можете лесно да ги намерите.
Притежаването на тази книга е почти като да имате лекар от спешно отделение във вашия дом.

Друга литература от Медицина 

Обща медицина - принципи и практика

Обща медицина - принципи и практика


78.00 лв. с ДДС
69.00 лв. с ДДС


Основи на палеативната медицина

Основи на палеативната медицина


14.00 лв. с ДДС
10.00 лв. с ДДС

няма снимка

Социална медицина


18.00 лв. с ДДС