Предупредителните сигнали на човешкото тяло

Обратно към Медицина
Стара ценa:
14.40 лв. с ДДС
Ценa:
10.80 лв. с ДДС
Каталожен № 300076
ISBN: 9544201299
Автор: Н. Шулман, Дж. Бърж, Дж. Ан
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2006
Обем: 255 стр.
Корици: меки
Описание
ISBN: 9544201299
Автор: Н. Шулман, Дж. Бърж, Дж. Ан
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2006
Обем: 255 стр.
Корици: меки
Характеристики на артикула
Медицински съвети, които могат да спасят живота ви Повечето хора не знаят кога да отидат на лекар. Не знаят кога силните или леките болки, твърдите или меките подутини са животозастрашаващи. Кога е от решаващо значение да бъдат прегледани от лекар в рамките на следващите дни, часове или дори минути. Независимо дали сте здрав или болен, има важни медицински факти, които трябва да знаете и които могат да спасят живота ви.
Лекарите се опечаляват и огорчават, когато пациент умре, защото не е потърсил медицинска помощ навреме. Тази книга е написана като кратко ръководство, което да се ползва, когато вие или вашите близки имате отскоро появила се болка, новопоставена диагноза или видимо телесно изменение. Целта на тази книга е да спаси живот, като накара читателя в опасност да потърси лекарска помощ.
Независимо дали е кръв в урината, схванат врат с главоболие или висока температура, различни по големина зеници или червени петънца по ноктите на ръцете ви, вие трябва да се запознаете с определени факти за тези състояния колкото е възможно по-скоро. Книгата е съставена така, че да подчертава спешните предупредителни признаци и да осигури важни медицински съвети. Тя е сбита и лесна за четене, с няколко абзаца за всеки определен момент.
Редовното обръщане към тази книга може да спаси вашия живот. Дръжте я на достъпно място във вашия дом и си създайте навик да прелиствате нейните страници винаги когато нещо необичайно се случи с вашето тяло. Обръщайте се също към нея, когато приятел или близък се оплаква от заболяване. Тази книга е написана така, че да ви даде ясна, сбита формулировка за потенциално животозастрашаващи признаци или симптоми. Те са изброени в Таблицата на предупредителните сигнали, от главата до пръстите на краката, така че вие да можете лесно да ги намерите.
Притежаването на тази книга е почти като да имате лекар от спешно отделение във вашия дом.
Запитване за Предупредителните сигнали на човешкото тяло
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Медицина