Практически упражнения по физиология

Обратно към Анатомия и Физиология
Ценa:
Цена:18.00 лв. с ДДС
Каталожен № 3284358
Автор:Маргарита Стефанова,Златислав Стоянов
Издател:МУ Варна
Година на издаване: 2017
Брой на страници: 268
Корици: меки
ISBN: 9786192210847
Представяне на Практически упражнения по физиология
Ръководството е предназначено за студенти по медицина и дентална медицина и представя много класически експерименти, както и редица физиологично обосновани диагностични методи, с напътствия как се ползва съответното оборудване и как се интерпретират резултатите.
То е подготвено в съавторство с клинични специалисти, което гарантира интегритета на обучението по медицина и приемствеността между неговите етапи. Представя редица високотехнологични изследвания, интернет препратки и компютърни симулации. На преминалите през съответните единици на теоретичното и практическото обучение по физиология ръководството поставя за обсъждане интересни въпроси и клинични задачи за проверка и затвърждаване на знанията. Много фигури образно допълват изгражданите с текстове представи.
Запитване за Практически упражнения по физиология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология