Правилно хранене. Полезни съвети и лечебни диети

Обратно към Диетолечение, хранене, спорт
Стара ценa:
15.99 лв. с ДДС
Ценa:
13.50 лв. с ДДС
Каталожен № 314514
ISBN: 9548873319
Автор: Мария Антонова
Издателство: Паритет
Година на издаване: 2019
Обем: 214стр.
Представяне на Правилно хранене. Полезни съвети и лечебни диети
Не съществува здравословен проблем, който да не е породен от начина на хранене. Тази книга е сборник на знания за храненето. Тя не е просто изброяване какво трябва и какво не трябва да се яде, тя съдържа информация за правилното хранене както на здравия, така и на болния човек. Авторът достъпно разказва за теорията и практиката на храненето и гладуването, за алтернативните видове хранене - разделно, суровоядство, вегетарианство и др., представя варианти на диети при различни заболявания. В книгата се разказва за значението на белтъчините, мазнините и въглехидратите, витамините и минералите в организма на човека, за това, в какви продукти те се съдържат, съобщава се хранителната и енергиййната им стойност.
Запитване за Правилно хранене. Полезни съвети и лечебни диети
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Диетолечение, хранене, спорт