Отосклероза

Обратно към УНГ
Ценa:
Цена:30.00 лв. с ДДС
Каталожен № 323146
Автор: Д-р Стефан Цолов
Издател: Ciela
Издадена: 2010
Брой страници: 311
Корица: Мека
ISBN: 978-954-28-0878-7
Представяне на Отосклероза
Отосклерозата е относително често заболяване, като при голяма част от пациентите слухът може да се подобри хирургично. За съжаление в България още е попу¬лярно архаичното виждане, че състоянието трудно се диагностицира, а оперативното лечение е с малка успе- ваемост и поради това - безперспективно.
Книгата Отосклероза дава широк поглед върху всички аспекти на заболяването. Структурата позволява системен прочит и подробно запознаване от хора с различно ниво на знания по биология. Наличието на множе¬ство препратки, индекс, информативни заглавия и резю¬мета дават възможност за лесна справка или запознава¬не само с отделни раздели.
Авторът представя подробно клиничната картина, съвременните средства за диагноза, диференциалната диагноза и консервативното лечение, с което трудът ще представлява интерес за всички оториноларинголози.
Разделите посветени на причините за възникване и разви¬тие на състоянието, заедно със съответните приложе¬ния, ще са полезни за изкушените от медиоко-биоло- гичната наука.
Представени са съвременните концепции за оперативно лечение, постиганите с него резултати и възможни усложнения - въпроси, вълнуващи отохирурзите. Веро¬ятно части от текста ще са от особен интерес за любознателни пациенти.
Запитване за Отосклероза
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.