Отоневрология

Обратно към Неврология
Ценa:
Цена:31.00 лв. с ДДС
Каталожен № 300002
Автор:под ред.на проф.Огнян Колев
Издател: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2017
Брой на страници: 198
Корици: твърди
ISBN: 9789544203238
Представяне на Отоневрология
Необходимостта от издаване на съвременен учебник по отоневрояогия отдавна е назряла, имайки предвид, че последното ръководство по отоневрология, издадено под редакцията на проф. Атанас Кехайов, е от далечната 1982 година.
Наложиха се нови подходи в диагностиката на отоневрологичните заболявания. Оформиха се нови нозологични единици, а концепцията за същността на други се измени. Вярваме, че настоящият учебник ще удовлетвори потребностите от съвременни познания в тази област на медицината, обединяваща синтетично неврологията, оториноларингологията и други направления в медицината. Трябва да отбележим, че световъртежът, като водещ симптом в отоневрологията, е вторият по честота в цялата медицина. Затова настоящият учебник е насочен към лекари с различни специалности, а също и към студенти по медицина. Учебникът съдържа обобщени съвременни познания и такива от дългогодишната практика в диагностиката и терапевтичното поведение в отоневрологията не само у нас, но и в света. Вярваме, че настоящият учебник с практическата си насоченост ще е от помощ в ежедневната медицинска практика на специалисти и общопрактикуващи лекари.
Запитване за Отоневрология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Неврология