21 дни да промениш живота си! Диагнозата рак не е присъда

Обратно към Популярна медицина
Стара ценa:
25.00 лв. с ДДС
Ценa:
22.50 лв. с ДДС
Каталожен № 5271012
ISBN:9786197426014
Автор: Ади и Милен Цанови
Издателство: Ти бъди промянатаl
Година на издаване: 2018
Обем: 354 стр.
Корици: меки
Представяне на 21 дни да промениш живота си! Диагнозата рак не е присъда
Единственото, за което съжаляваме, е, че болестта рак ни Пробуди. Готов ли си да се пробудиш? Защо 21 дни да промениш ЖИВОТА си? 21 предизвикателства. Доверието. Свобода или игра на криеница. Знае ли изобщо някой какво е рак? Проблем – непривично усещане за „нещо“.
Ранна или късна диагностика.
Диагноза. Знание.
Хората не искат да знаят.
Защо? Времето. Ах, това търпение! Хората искат някой друг да знае, вместо тях. Страх. Какво да правя? Поемането по Пътя е вашето първо Пробуждане в болестта. На кого да кажа? Кой е с мен? Какво предприемам? Хората обожават да отлагат! Колко време имам от лекарите? и Колко време си давам аз? Проучвам – опознавам ситуацията, в която съм. Осъзнавам. Действам – поемам отговорност. Зареждам мислите си – съзнателни мисловни котви. Хранене – елиминационна фаза „токсичност“. Двигателен режим. Стрес – работа/дом.
Променям навиците си - силата на навика. Ниво на съзнателност – надграждане. Къде, как и за какво живея? Минало е време и вие вече сте различни - ВИЕ СТЕ ПРОБУДЕНИ! Промяната е процес и моята Главна роля в него. Многоликият нашественик. Защо имате рак? Колко време трябва да се отдам на Промяната? Защо хората се предават? Защо хората се самосаботират? Страхът е управляем. Времето. Накъде да поема? Какво да правя? Объркан съм. А Бог? Той може ли да помогне? Другите и какво мислят те.
Смехът е лекарство! Бъдещето ви принадлежи и в това няма никакво съмнение. Изхвърлете старото и приемете новото чрез благодарността. Заменете старите мисли с нови. ПРОЕКТ ЗДРАВЕ се оказва едно невероятно Приключение, което няма да свърши никога, и това е най-пленителното му качество. Какви биха могли да бъдат причините за моя рак? Време е да започнете трескаво да търсите и откривате причините за вашата болест. Какъв е възпиращият фактор, който да спре агресивното действие на вирусите? „Как да избягваме стреса в наши дни? Това е невъзможно!“ Нутриционистиката е фундаментът на вашия Нов Живот.
Запитване за 21 дни да промениш живота си! Диагнозата рак не е присъда
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина