Как работи храната. Нагледно обяснение на храненето

Обратно към Диетолечение, хранене, спорт
Ценa:
Цена:33.00 с ДДС
Каталожен № 700422
ISBN: 9786191952595
Издател: Книгомания
Година на издаване: 2020
Брой на страници: 256
Рзмер:24/20см
Корици: твърди
Представяне на Как работи храната. Нагледно обяснение на храненето
Има ли идеална диета? Трябва ли да пием по осем чаши вода на ден? Какво точно е глутенът и защо толкова хора се пазят от него? Медиите са пълни с нови открития и полезни съвети какво да ядем и пием, но дали тези твърдения почиват на някаква научна основа? С нагледни и разбираеми графики и изобилие от удивителни факти "Как работи храната" разкрива целия процес - от производството на храна до това дали е полезна за вас. Интересни факти: Япония консумира 10 л. соев сос на човек годишно; медът съдържа повече калории от захарта; 75% от обработваемата земя се използва за изхранване на добитък, не на хора; прясната ябълка е 25% въздух; яйцата не повишават холестерола; в някои плодови сокове има толкова захар, колкото в газираните напитки; в безкофеиновото кафе все пак има 3% кофеин; изгаряме 35% от калориите в белтъчините по време на храносмилането; в касиса има четири пъти повече витамин С, отколкото в портокалите; над 80% от хората в Източна Азия имат непоносимост към лактозата; краставицата е 96% вода; щурците са по-богати на белтъчини от телешкото месо.
Запитване за Как работи храната. Нагледно обяснение на храненето
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Диетолечение, хранене, спорт