Стоманобетонни конструкции. Част 2 Специални стоманобетонни конструкции

Обратно към Строителство
Ценa:
Цена:13.00 лв. с ДДС
Каталожен № 356140
ISBN: 9540305144
Автор: Спас Памукчиев
Издателство: Техника
Година на издаване: 1998
Обем: 300 стр.
Корици: меки
Представяне на Стоманобетонни конструкции. Част 2 Специални стоманобетонни конструкции
Учебникът съдържа две части. В първата част са изложени основните въпроси по проектирането, изчисляването и конструирането на стоманобетонни конструкции на промишлени, обществени и жилищни сгради. Разгледани са конструктивните решения за едноетажни и многоетажни скелетни, безскелетни, едропанелни и смесени конструкции на сгради. Застъпени са въпросите на противоземетръсното строителство, дефектите, авариите, усилването и възстановяването на стоманобетонните конструкции.
Във втората част са разгледани принципите и особеностите по проектирането, изчисляването и конструирането на: тънкостенни пространствени конструкции; резервоари и водни кули; силози и бункери; радиотелевизионни кули и високи комини.
Материалът в отделните глави е систематизиран съгласно новите учебни програми по предметите стоманобетонни конструкции и специални стоманобетонни конструкции за специалността промишлено и гражданско строителство.
Учебникът е предназначен за студентите от Университета по архитектура, строителство и геодезия, но може да се ползува и от инженерите, конструкторите и изпълнителите от практиката.
Запитване за Стоманобетонни конструкции. Част 2 Специални стоманобетонни конструкции
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Строителство