Икигай-тайните на Япония за дълъг и щастлив живот

Обратно към Приложна психология
Ценa:
Цена:12.90 лв. с ДДС
Каталожен № 5271163
ISBN: 9789542702795
Автор: Робърт Капуто
Издателство: Егмонт
Година на издаване: 2008
Обем: 159 стр.
Корици: меки
Представяне на Икигай-тайните на Япония за дълъг и щастлив живот
Това е преработено и допълнено издание на най-популярното практическо ръководство по пейзажна фотография. В него ще откриеш актуална информация за цифровите фотоапарати и софтуера, използвани в пейзажната фотография. Ще си припомниш и основните правила, които най-избестните фотографи пейзажисти прилагат, когато снимат на филм или с цифров фотоапарат. Научи се да откриваш най-добрата гледна точка, оптималната светлина и най-изразителните обекти. Лети заедно с Раймон Гиман, когато той се впуска рисковано да документира намаляващите ни гори. Разбери как Брус Депл е успявал да праби отлични пепзажни снимки над 40 години. Срещни се с Джоуел Сартори, който придирчиво и внимателно обмисля избора на място за снимане. Но най-хубавото е, че ще видиш едни от най-добрите непубликувани досега снимки на „Нешънъл Джеографик. Ще пътуваш до Тайланд и Финландия, Ирландия и Орегон, Китай и Африка. Ще се возиш на самолет, ще седиш в кану и ще се потапяш във вълни, които се разбиват в брега. Поразително красиви пепзажни снимки - именно това „Нешънъл Джеографик умее най-добре.
Запитване за Икигай-тайните на Япония за дълъг и щастлив живот
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Приложна психология